USPEŠNE ZGODBE

osebni trener v ljubljani

Jure Močnik / Profesionalni športnik

Kot športnik imaš zmeraj pomisleke ali mi bo način treninga oziroma vaj ustrezal,vendar sem že po prvem treningu videl, da se bova z Markom super ujela.

Raznoliki treningi so pomagali še k boljši pripravljenosti in prav tako mojemu boljšemu počutju. 

Izkušnje med samimi trenigi in v procesu mojih priprav so bile fenomenalne. Izredno sem napredoval v moči, teža pri vseh vajah in napravah se je dvignila v dobrem mesecu dni za več kot 50%.

Kot poklicni športnik sem z rezultati zelo zadovoljen, pred sezono sem se odlično pripravil in optimistično gledam na sezono ki prihaja.

 

 

 

 

 

20140809_214929-compressor

Tamara Švajger / Slovenska Vojska

Februarja 2014 sem rodila drugo hčerko in po mesecu in pol sem začela tečt 2x na teden, nato tudi 3-4x na teden. Ker po treh mesecih ni bilo velikih sprememb, sem se odločila poiskati strokovno pomoč.

Osebno z disciplino pri treningih nikoli nisem imela težav.Večji izziv mi je predstavljala prehrana. Ko sem po začetnem pogovoru z Markom ugotovila, da se mi hrani ni potrebno odpovedati v tolikšni meri, kot sem si predstavljala je bilo vse skupaj še lažje. Jedilnika sem se hitro navadila, še posebej ko ugotoviš, da drugega resnično ne potrebuješ. Težave sem imela le s sladkorjem (čokolada), ki  sem si ga vsako soboto na day off(dan, ko lahko ješ vse) privoščila obilo. To me je vedno gnalo naprej in še vedno si 1x na teden privoščim vse kar mi zadiši.

Na treningih pod Markovim vodstvom sem se počutila odlično.Resnično sem naredila nekaj zase in dokazala sem si, da ob disciplini in vztrajnosti lahko dosežeš kar hočes. Vaje na treningu so bile dinamične, postopoma sva jih nadgradila z težjimi. Sprememba ni bila vidna le na tehnici. Spremenila se je tudi oblika telesa,ob enem pa sem se spet počutim dobro in sem polna energije. Kilogramov sem izgubila 8, centimetrov pa 25.