Uspešne zgodbe in mnenja posameznikov, ki navdihnejo

Nikoli ni prepozno za spremembo in izboljšanje kvalitete življenja.

rezultati se med posamezniki razlikujejo

    Tepla bi se po glavi, če tega ne bi storila!     

S podvigi izgube telesne teže in hujšanja sem se skozi leta srečala prevečkrat. Žal neuspešno, kar je načelo moje zdravje. Situacija me je prisilila, da sem poiskala pomoč. Bila sem izredno skeptična ali bo sodelovanje z Markom obrodilo sadove in dalo rezultate, ki jih želim. Na mojo srečo, je Mark že sodeloval z mojim nečakom, ki mi je vlil zaupanje, zato sem se vseeno podala na neznano pot. In danes? 


Tepla bi se po glavi, če tega ne bi storila. Po izgubljenih 25 kilogramih, brez bolečin v kolenu in izboljšanju vseh zdravstvenih parametrov sem aktivna bolj kot kadarkoli v življenju. Markov način komuniciranja in njegove sposobnosti da slediš predlaganemu načinu prehranjevanja in treningom ti daje občutek, da si sposoben vsega. In s takšnim pristopom bi se hujšanja morali lotiti vsi.

Tatjana Gulič - 61 let, Učiteljica

Izgubila 25 kilogramov

Odpravila bolečine v kolenu

Izboljšala krvno sliko 

     Nehaj razmišljati in preprosto to naredi!     

Sodelovanje z Markom je bila moja najboljša odločitev, ki mi je spremenila življenje v vseh pogledih, ne samo fizični pripravljenosti in odsevu v ogledalu. Poleg boljše fizične pripravljenosti imam sedaj več energije, hkrati pa sem se znebil neprijetnih bolečin v križu. Poleg vedno zanimivih treningov, me še vedno preseneča kako z lahkoto sledim prehranjevalnemu načrtu, ki nikakor ni rigiden. Ravno nasprotno, jem lahko skorajda vse, s pregrehami vred.


Zato nehaj razmišljati in preprosto to naredi ... pokliči Marka mislim. Njegov celostni pristop k hujšanju prilagodi tvojemu življenjskemu slogu. Proces hujšanja vse skupaj naredi tako veliko lažji. Osebno nikoli nisem čutil nobenega pomanjkanja. Hvala Mark!

Primož Smolej - 38 let, Vodja logistike

Izgubil: 18 kilogramov

Odpravil bolečine v križu

Zmanjšal stres

     pred prvim treningom poklicala pa rekla ... veš kaj... nekaj je prišlo vmes!     

Meritve sva napisala... Nekega enormnega odstopanja vsaj od normalnega ITM-ja niti ni bilo, motili so me predvsem veliki obsegi – trebuh, noge. Ne bom lagala, da me ni držalo, da bi te pred prvim treningom poklicala pa rekla ... veš kaj... nekaj je prišlo vmes but... sem se OD-LOČILA.


Definitivno se počutim boljše v svoji koži. Sicer pa nisem več v krču, da moram pazit kaj pojem... mislim, da sem sva lepo uredila sistem obrokov, predvsem pa njihovo kvaliteto – jaaaaa Mark, sem pozorna na beljakovine, dodatno pa se čedalje bolj zavedam, da potrebujem oz. da mi paše redna fizična aktivnost.

Kaja Arzenšek Rems - 31 let , HR oddelek

Izgubila 6 kilogramov maščob

Oblikovala svoje telo

Pridobila na samozavesti in samo-podobi

     sem ponovno na točki življenja, kjer mi nikoli ne primanjkuje energije!     

Ko sem se pridružil semi-privat osebnemu trenerstvu si nikoli nisem mislil, da bo to spremenilo moje življenje. Prišel sem do točke življenja, ko sem s težavo opravljal svoje delo. Fizična pripravljenost je bila na psu, da o počutju in energiji ne govorim. Tudi doma so me imeli  očitno dovolj, zato sem prejel darilni bon pri za treninge pri Marku.


Vse kar danes lahko rečem je, da sem ponovno na točki življenja, kjer mi nikoli ne primanjkuje energije, tudi za kakšne pizdarije ne (pardon Mark, saj veš da se ne znam brzdati).   

Tadej Potrpin - 53 let, Monter el. nap.

Izgubil 19 kilogramov

Izboljšal fizično pripravljenost

Dvignil nivo energije

    Kombinacija jedilnika in spletnega coachinga me je pripeljala do tega, kjer sem danes - pol konfekcije manjša številka, če ne cela !     

Večkrat v življenju sem hujšala (to takrat, ko se imela še 66kg in manj) in ni bilo nekega hudega uspeha. Poskusila ločevalno, pa keto, pa tisto kjer hodiš v studio proti celulitu...


Po dveh mesecih sodelovanja, me je kombinacija tvojega fleksibilnega jedilnika in nadzora pripeljala do tega, kjer sem danes - pol konfekcije manjša številka hlač, če ne cela. Rezultati so vidni in sem izredno vesela. Jedilniki niso bili nikoli pretežki in končno verjamem, da mi lahko kljub pomanjkanju časa in vzgoji otrok lahko uspe.

Andreja Vertič - 36 let, Mati 2 otrok

Izgubila 7 kilogramov

Izboljšala telesno pripravljenost

Osvojila zdrave prehranjevalne navade

     Stanje pred sodelovanjem je bilo malo vprašljivo, saj nisem vedel kaj pričakovati ko bom zunaj...   

Kot tekmovalec šova The Biggest Losser sem se po izpadu boril sam s seboj. Stanje pred sodelovanjem je bilo malo vprašljivo, saj nisem vedel kaj pričakovati ko bom zunaj, kako se bom spopadal z prehrano, ki mi je v preteklosti predstavljala največ težav.


Dojel sem in osvojil znanje, da se kljub svojim ciljem ni potrebno odpovedovati vsej hrani, saj sem si lahko privoščil vse v zmernih količinah, po pameti in z upoštevanjem načela manj je več ali zdravo je lahko tudi okusno. Sodelovanje z Markom bi priporočil vsakomur, ki v trenerju išče nekaj več kot le trenerja. Odlikujejo ga tudi drugi atributi. Je človek,  ki ti prisluhne, ter na svoj način odgovori v smislu, da zamaja pretekle temelje v glavi in jih s skupnimi močmi obrneš na bolje.

Gregor Horvat - 27 let, Tekmovalec šova The Biggest Losser

Izgubil 20 kilogramov po TBLS

Spremenil temelje prehranjevanja

Osvojil nov življenjski slog

     Njegov preprost pristop k izgubi maščob je pokazal začetne rezultate, ki so me motivirali da grem do konca!     

Zaradi velike želje in gradnje poslovne kariere, sem preprosto pozabil poskrbeti zase. Tudi ko sem se odločil, da naredim spremembo, sem sledil nekoristnim in popolnoma nesmiselnim nasvetom, ki jih poslušamo že vrsto let in seveda niso delovali. Naključno sem naletel na Marka, ki me je prepričal da poskusim znova na drugačen način.


Njegov preprost pristop k izgubi maščob je pokazal začetne rezultate, ki so me motivirali da grem do konca. Markov drugačen pristop do dela, ki ga je prilagodil na moj življenjski slog in kvaliteten način motivacije bo koristil vsakemu, ki je na tej poti že obupal pa si vseeno želi kvalitetnih rezultatov.

Luka Kavka - 29 let, Nepremičninski agent

Izgubil 21 kilogramov

Pridobil 8 kilogramov mišic

Dvignil nivo energije

     Največji izziv mi je predstavljala prehrana!     

Februarja 2014 sem rodila drugo hčerko in po mesecu in pol sem začela tečt 2x na teden, nato tudi 3-4x na teden. Ker po treh mesecih ni bilo velikih sprememb, sem se odločila poiskati strokovno pomoč. Največji izziv mi je predstavljala prehrana. Ko sem po začetnem pogovoru z Markom ugotovila, da se mi hrani ni potrebno odpovedati v tolikšni meri, kot sem si predstavljala, je bilo vse skupaj še lažje. Jedilnika sem se hitro navadila, še posebej ko ugotoviš, da drugega resnično ne potrebuješ.


To me je gnalo naprej čeprav si 1x tedensko privoščim karkoli mi zadiši. Na treningih pod Markovim vodstvom sem se počutila odlično. Resnično sem naredila nekaj zase in dokazala sem si, da ob disciplini in vztrajnosti lahko dosežeš kar si zastaviš. Vaje na treningu so bile dinamične, postopoma sva jih nadgradila z težjimi. Sprememba ni bila vidna le na tehtnici. Spremenila se je tudi oblika telesa,ob enem pa sem se spet počutim dobro in sem polna energije. Kilogramov sem izgubila 8, centimetrov pa 25.

Tamara Švajger - 34 let, Slovenska vojska

Izgubila 8 kilogramov

Zmanjšala konfekcijsko številko oblačil za 2 številki

Oblikovala telo

     Realno življenje je terjalo svoj davek. Bil sem skeptičen ali bo program prehrane in treninga ustrezal mojim standardom...     

Pred najinim sodelovanjem, sem popolnoma izgubil motivacijo. Kot bivšemu tekmovalcu fitnesa, je bilo jasno kaj moram storiti, vendar so bili časi ko sem lahko jedel, spal in treniral mimo. Realno življenje je terjalo svoj davek. Bil sem skeptičen ali bo program prehrane in treninga ustrezal mojim standardom in zato ne bom dosegel rezultatov. 


Po nekaj mesecih se srečen, da sem sprejel odločitev in ti zaupam. Ponovno se počutim samozavestnega, izgubil sem kvalitetno količino maščob in se približal tistim časom odra, brez drastičnih posegov in stradanja.  Vsekakor si pravi motivator, ki dejansko posluša želje in ovire posameznika in te znotraj tega potisne iz cone udobja. Zato te vedno priporočam vsakemu, ki potrebuje pravo motivacijo in tisti push, da dosežeš resnične rezultate.

Rok Lah - 31 let, Komercialist

Izgubil 6 kilogramov maščob

Izklesal telo

Pridobil na samozavesti

Nikoli prepozno za NOV začetek

Vsak izmed nas si zasluži živeti zdravo in kvalitetno življenje.

Znanje in izkušnje naredijo dobrega trenerja. Posluh do posameznikovih potreb v kombinaciji z znanjem in izkušnjami, naredijo ODLIČNEGA trenerja. Zgornje zgodbe posameznikov so dokaz, da ti s pravim pristopom lahko uspe doseči zastavljene cilje, z mojo pomočjo pa to storiš še HITREJE. Zavedam se, da je prvi korak najtežji, ampak ko me kontaktiraš, so ti vrata do uspeha že na pol odprta. 

Si želiš rezultatov in trenirati pod MOJIM VODSTVOM?

Osvajanje zdravih prehranjevalnih in gibalnih navad je individualizirano in VEDNO prilagojeno tvojemu življenjskemu slogu in ne obratno.

This is the Final Subheading on the Page

Here, we can ask visitors to connect or share on social media.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla tincidunt fermentum arcu a bibendum. Nunc finibus turpis congue lectus dignissim, eu tempus lectus pellentesque. Nunc facilisis at eros vel consectetur.

Vse pravice pridržane 20019 @ MarkKavcic.si