Jo-jo prehranjevanje 
se zaključi danes!


Priskrbi si mojih BREZPLAČNIH nasvetov, s katerimi odstraniš dvom, kako se znebiti odvečnih kilogramov in ohraniš privlačno postavo enkrat za vselej.

Zakaj počnem kar počnem?

Uspešne zgodbe varovancev, ki so uresničili svoje cilje.

1


TATJANA GULIČ, 62 let

S podvigi izgube telesne teže in hujšanja sem se skozi leta srečala prevečkrat. Žal neuspešno, kar je načelo moje zdravje. Situacija me je prisilila, da sem poiskala pomoč. Bila sem izredno skeptična ali bo sodelovanje z Markom obrodilo sadove in dalo rezultate, ki jih želim. Na mojo srečo, je Mark že sodeloval z mojim nečakom s ki mi je vlil zaupanje, zato sem se vseeno podala na neznano pot. In danes? Bi se tepla po glavi, če tega ne bi storila. Po izgubljenih 25 kilogramih, brez bolečin v kolenu in izboljšanju vseh zdravstvenih parametrov sem aktivna bolj kot kadarkoli v življenju. Markov način komuniciranja in njegove sposobnosti da slediš predlaganemu načinu prehranjevanja in treningom ti daje občutek, da si sposoben vsega. In s takšnim pristopom bi se hujšanja morali lotiti vsi.

2


LUKA KAVKA, 29 let

Zaradi velike želje in gradnje poslovne kariere, sem preprosto pozabil poskrbeti zase. Tudi ko sem se odločil, da naredim spremembo, sem sledil nekoristnim in popolnoma nesmiselnim nasvetom, ki jih poslušamo že vrsto let in seveda niso delovali. Naključno sem naletel na Marka, ki me je prepričal da poskusim znova na drugačen način. Njegov preprost pristop k izgubi maščob je pokazal začetne rezultate, ki so me motivirali da grem do konca. Markov drugačen pristop do dela, ki ga je prilagodil na moj življenjski slog in kvaliteten način motivacije bo koristil vsakemu, ki je na tej poti že obupal pa si vseeno želi kvalitetnih rezultatov.

O Marku

Poklicno pot osebnega trenerja sem začel v letu 2012, ko sem na kocko postavil svojo kariero in sledil svoji strasti - pomagati ljudem pri izgubi kilogramov in izboljšati njihovo kvaliteto življenja. Po pričanju mojih varovancev svojo strast prenašam v vsako skupno uro, vsak sestavljen trening, vsak individualno prilagojen jedilnik in vsako kapljico potu, ki jo za seboj pustijo pri skupno preživetih trenutkih. Prepričan sem, da s pravo energijo, individualnim pristopom in malce podpore lahko vsakemu uspe oblikovati telo, izgubiti neželene kilograme in spremeniti svoje življenje na bolje.

storitve

PREHRANA

Dvigni nivo energije s pomočjo  kvalitetnega prehranjevalnega načrta, ki temelji na tvojem življenjskem slogu in vsakodnevno aktivnostjo. Z več energije lahko uživaš življenje v polni meri. Z več fokusa in produktivnosti skozi dan in brez popoldanske utrujenosti po napornem delovnem dnevu.

TRENINGI

Lepo oblikovano telo in dobro počutje je stalnica uspešnega trening programa. Z oblikovanim telesom in višjo samozavestjo končno obleči oblačila v katerih se počutiš seksi in privlačno. Brez zadržkov je to priložnost da spremeniš svoje življenje in pomahaš slovo nizki samo-podobi. 

KVALITETA ŽIVLJENJA

Ostati brez sape po nekaj prehojenih stopnicah in spopad z neželenimi problemi pri igri s svojimi otroci bosta stvar preteklosti. Izboljšaj kvaliteto življenja, pri katerem te ne bodo omejevale nepotrebne bolečine v hrbtu ali druge fizične omejitve. Začni se gibati svobodno,  brez kakršnih koli skrbi.

ZNEBI SE KILOGRAMOV ENKRAT ZA VSELEJ!

Pridruži se 5000+ naročnikom, ki jim je uspelo izgubiti 5 kilogramov in več v prvem mesecu po zaključenem BREZPLAČNEM email tečaju. Skrajni čas je, da izgubiš maščobne obloge in oblikuješ telo, po katerem že dolgo hrepeniš.