90% končano... 

STOP ... TE lahko nekaj vprašam? 

IMAŠ ŽELJO shujšati in se dokončno znebiti 5 kilogramov ali več?

Zaupam ti, kako lahko uspešno izgubiš neželene kilograme na enostaven način, brez drastičnih življenjskih sprememb.

Se že dlje časa spopadaš z odvečnimi kilogrami in ne veš kako se jih znebiti? Ti maščoba, ki se nabira okoli neželenih predelov telesa načenja samozavest in vpliva na tvojo kvaliteto življenja? Ti vprašanje: "Kako shujšati?" predstavlja nočno moro? Potem moreš prebrati kako ti lahko uspe...

 • Brez odpovedovanja svoji najljubši hrani, s pestro izbiro hranil. Dovolj je samo brokolija in piščanca.
 • Do rezultatov priti brez čarobnih tabletk in čudežnih čajev, ki ne delujejo. Znebi se kilogramov na naraven in ceni prijazen način.
 • Spoznati enostaven in učinkovit način hujšanja, za katerega ne rabiš preživeti stoletja na fitnes napravah in zagotavlja dolgoročne rezultate.

Živjo, moje ime je Mark. Sem eden tistih strokovnjakov, ki verjame da se kilogramov s pravim pristopom lahko znebi čisto vsak. In 100% stojim za vsem kar ti izdam spodaj.

Kako shujšati 5 kilogramov in več? Ključ do uspeha je v enostavnem načinu prehranjevanja, ki omogoča  in ustvarja pogoje za optimalno delovanje telesa.

Živjo,

Predno ti zaupam nekaj skrivnosti, kako se lahko znebiš odvečnih kilogramov in oblikuješ svoje telo, bi te rad nekaj vprašal. 


Si lahko za trenutek predstavljaš, da se po dolgem času spraviš v tiste kavbojke ali obleko, ki ti je neizmerno všeč oziroma si jo noro želiš?


Si lahko za trenutek predstavljaš, da točno veš, kaj narediti, da te rezultate dosežeš?


Zdaj si predstavljaj da TOČNO veš, kako na enostaven in učinkovit način shujšaš in oblikuješ telo, ob enem pa ti nikoli ne zmanjka motivacije. To bi bilo super, kajne?


Poglejmo resnici v oči – vsak od nas se je v nekem obdobju življenja spopadal z odvečnimi maščobami okoli predelov telesa, kjer si jih ne želeli in se spraševal: “Kako shujšati”?


Temu primerno smo se odzvali in začeli iskali rešitve, ki pa v večini niso delovale. Kvečjemu nasprotno, kilograme smo po končani dieti še pridobili. Saj poznaš tako imenovani jo-jo efekt, ki je strah in trepet vsakega posameznika, ki se loti hujšanja.


Ker je težava, ki jo omenjam zgoraj kar pogosta, sem se odločil da poiščem rešitev. Rešitev ki ti jo v nadaljevanju tudi predstavim. Pred sami začetkom pa želim, da si prebereš spodnjo trditev.

zakaj popularne diete in programi hujšanja ne delujejo učinkovito? Življenjski slog vsakega posameznika je različen in vse metati v isti koš, je NAPAKA. Vsak posameznik se spopada z različni dnevnimi ovirami in različnim načinom življenja, zato je temu primerno potrebno oblikovati tudi program hujšanja in vadbe. Šele ko program vpeljemo v svoje navade in dnevno rutino je ta lahko učinkovit. Ker samo tako mu lahko sledimo DOLOGORČNO in UČINKOVITO!

Se strinjaš z zgornjo trditvijo?


Vpeljevanje novih navad v svoj življenjski slog je vedno trn v peti, še posebej ko se lotimo hujšanja. In sam vedno pravim, da je lažje oblikovati en delček sestavljanke, ki ustreza celotni sliki in ne obratno. 


In zato si danes tukaj, kajne?


Moje ime je Mark in v naslednjih minutah bom predstavil rešitev, ki ji sam pravim najsodobnejši način hujšanja in oblikovanja telesa. Do tega trenutka...


Izredno poenostavljen in učinkovit način, kako shujšati in se znebiti odvečnih maščob na predelih telesa, kjer si teh ne želimo. Sliši se neverjetno da bi bilo res, vendar svoje telo v 28 dneh enostavno lahko preoblikuješ do te mere, da zmanjšaš svojo konfekcijsko številko za ogromni dve številki (v kolikor jo moraš zmanjšati za toliko).


Si predstavljaš to razliko?


Verjemi mi, ko rečem da je mogoče. In če temu ne verjameš, prenehaj z branjem. Saj bodo naslednje informacije, ki jih bom delil, nasprotovale z vsem do sedaj slišanim ali prebranim.

 "Naše telo ni navajeno živeti z maščobnimi zalogami, vendar ga je sodobni način življenja in pa vrsta neuspelih komercialnih diet potisnilo v kot.".

Imaš mogoče kakšno podobno izkušnjo?

Odločiš se, da se želiš znebiti nekaj kilogramov, ali celo več. Tiste maščobne obloge okoli trebuha in stegen ti gredo že pošteno na živce, zato se lotiš diete. Vsem dobro znane diete pripisujejo prehranjevanje 5x dnevno. Takoj se prižge rdeča luč, kako ti bo to uspelo?


Potem so tu tiste ekstremne ločevalne diete, ki narekujejo, da vsak dan jemo različen vir hranil. Sicer zagotavljajo izgubo kilogramov, vendar nihče se ne vpraša kakšnih, dokler se ločevanje preneha in doživimo jo-jo učinek.


Da ne govorim o ekstremih, ko na dan s pomočjo dodatkov zaužijejo le 600 kalorij- To nikakor ne pelje v zdravo hujšanje in učinkovito oblikovanje telesa.


Naše telo ni navajeno živeti z maščobnimi zalogami, vendar ga je sodobni način prehranjevanja in pa vrsta neuspelih komercialnih diet potisnilo v kot.


Enostavno začne delovati sebi v škodo in z leti nepravilnega delovanja še hitreje prične nabirati odvečne maščobne zaloge. In ta proces je potrebno obrniti čim hitreje, naše telo nahraniti in mu dovoliti, da za energijo prične s kurjenjem lastnih zalog.


Ta proces se lahko prične že danes in z veseljem ti zaupam, da je rešitev na dlani.

Kdo sem in Zakaj sem začel ISKATI REŠITVE?

Sem Mark Kavčič, certificiran trener in nutricionist z dolgoletnimi izkušnjami na področju hujšanja in oblikovanja telesa.


Skozi leta dela s strankami, napisanih jedilnikov, diet in treningov za oblikovanje telesa sem ugotovil, zakaj ljudje v večini svojih ciljev ne dosegajo in še preden karkoli dosežejo, obupajo.


S tem namenom sem začel iskati rešitev, ki bi ta domino učinek preprečil in z veseljem lahko povem, da sem našel način, kako lahko uspešno hujšaš brez monotonih jedilnikov in tehtanja živil. Dovolj je hujšanja, kjer izgubljene kilograme v roku dveh mesecev pridobiš nazaj ali pa še kakšnega višek.

Rešitev, ki se prilagaja tvojemu življenjskemu slogu in je hkrati enostavna in učinkovita

Če potegnem črto in sem popolnoma iskren,  sem bil tudi sam dolgo časa zagovornik tistih tipičnih načinov hujšanja, dietiranja ali karkoli dan danes temu lahko rečemo. 


Priznam, svojim strankam sem predpisoval jedilnike, ki so temeljili na tehtanju živil in pa zelo monotoni prehrani. Žal sem bil tega priučen in dolgo časa sem verjel, da je to pravi način.


In še nekaj...


Vse skupaj mi je nekako tudi uspevalo, dokler so sodelovali, ko pa je bil cilj dosežen in so se naše poti razšle, pa je bila njihova zgodba popolnoma drugačna. In tega si kot strokovnjak s področja prehrane in treninga nikakor nisem želel, saj ne sovpada z mojim poslanstvom in vizijo, ko sem se tega posla lotil.


Kot strokovnjak sem si želel, da vsem tistim, ki prebirajo moje članke, kupijo moje e-knjige ali sodelujejo z menoj osebno uspejo svoj cilj doseči in ga ohranjati za vedno!


Zato sem vedel, da obstaja boljša in enostavnejša rešitev, ki bi tako v življenja posameznikov kot v moje življenje vneslo veselje.


In kot velikokrat rečemo, da se vse zgodi z razlogom, sem ravno zaradi teh negativnih izkušenj začel iskati rešitev, katere skrivnost izveš v naslednjem odstavku.

Naše življenjske navade in slog se razlikujejo in temu primerno je treba uskladiti tudi naše prehranjevanje - Nekdo, ki nima časa jesti šestkrat na dan, svojih ciljev ne bo dosegel.  In za uspeh moraš proces hujšanje obrniti sebi v prid in ne obratno.

Nekdo, ki mu tehtanje živil in seštevanje zaužitih kalorij predstavlja breme, ne bo dosegel želenih ciljev, saj bo zaradi psihičnega napora svoje cilje opustil in se spet počutil nemočnega.


Nekdo, ki za svoj naporen delovni dan potrebuje ogromno energije, dieta ali način prehranjevanja, ki mu zagotavlja doseganje rezultatov, pa tega ne dovoljuje, bo opustil hujšanje in svojega telesa ne bo oblikoval, kot si ga želi.


Nekdo, ki nikoli v življenju ni jedel zajtrka, splošne smernice hujšanja pa narekujejo, da je zajtrk za hujšanje obvezen, svojih ciljev ne bo dosegel. Ker je zanj to prevelika spremembo življenjskega sloga in ne bo vstajal prej za pripravo jedi.


Podobnih primerov je veliko in še bi jih lahko našteval. In verjetno lahko tudi ti našteješ kakšnega, ki ti onemogoča da dosežeš svoje cilje. Se strinjaš?


Zato bi ti ob naštetih problemih bi rad predstavil NOVI način prehranjevanja , ki se prilagaja tvojim potrebam in  NE otežuje svojega življenja. Prehranjuješ se lahko, kadarkoli ti to ustreza. Uživaš v  jedilniku, ki je izredno fleksibilen in ne potrebuješ tehtati živil in ob tem dosegaš rezultate in oblikuješ telo.

Formula HUJŠANJA, ki zagotavlja hitre in dolgoročne rezultate

Bi bilo vse skupaj lažje, če imaš ob sebi stalno prisotnega osebnega fitnes trenerja, ki te spodbuja in bodri, kajne?


Tako lažje izgubljaš odvečne kilograme in se v svet podajaš z večjo samozavestjo kot pred tem. Stalna prisotnost fitnes trenerjev je danes draga in si jo lahko privoščijo le redki posamezniki. Lahko ti zaupam, da govorim o zneskih, višjih od 300 evrov.


Lahko pa prejmeš dostop do vseh informacij in podpore, ki ti jo nudi fitnes trener z nekaj kliki na tvojem računalniku. Stalno na dosegu rok in ti omogoča da:

Upoštevaš preprosta pravila prehranjevanja, ki ne zahtevajo veliko tvojega časa in v tvoje življenje ne vnašajo nepotrebnega dodatnega stresa in napora.

Slediš jedilnikom, ki niso monotoni in ti omogočajo prehranjevanje glede na tvoj življenjski slog in ne obratno. Ob tem pa uspešno izgubljaš kilograme.

Ne potrebuješ pripravljati obrokov v naprej in uživaš v okusni, sveže pripravljeni domači hrani. Brez štetja kalorij in obremenjujočega tehtanja živil.

Si lahko predstavljaš?

 • Kako shujšaš 5 kilogramov in več v prvih 28 dneh brez spremembe življenjskega sloga? 
  Zveni predobro da bi bilo res? Te popolnoma razumem. Tudi sam sem nisem mogel verjeti, da je kaj takšnega mogoče. Vendar želim biti popolnoma iskren. Če imaš za izgubiti samo še 2 kilograma maščob, potem takšnega rezultata ne pričakuj.
 • Uživaš v okusni in raznoliki hrani in izgubljaš centimetre?
  Včasih je tehtnica lahko naš največji zaveznik in hkrati največji sovražnik. Kar želim povedati, da lahko ob okusni hrani še vedno dosegaš odlične rezultate in izgubljaš centimetre. To je na koncu tudi pomembno. Saj se želiš znebiti "špeha" okoli trebuha in spodnjega dela telesa, kajne?
 • Ti nikoli ne zmanjka motivacije, ker točno veš da slediš svojemu načrtu?
  Ko se pogovarjam s posamezniki skoraj vedno naletim na enako vprašanje. Kako se motivirati in ostati motiviran skozi celoten proces? Iskreno je moj odgovor vedno enak :

Da nisi robot in ne boš nikoli popolnoma 100%. Tudi ko se ti kaj zalomi se zavedaj, da v enem dnevu nikoli ne pokvariš napredka izpred 2 tednov - Zato se ne sekiraj, če poješ kos torte ali pice. Z naslednji obrokom ali dnevom se vrneš nazaj in slediš svoj zastavljenim ciljem. 

Se sprašuješ kako ta formula hujšanja deluje?

Vsi se še predobro zavedamo, da je gibanje in zdrava prehrana dobra za nas. Pa vseeno se že nekaj let srečujemo s epidemijo debelosti in več milijonov žalostnih in depresivnih posameznikov, ki se spopadajo z odvečno telesno težo.


​Zato nismo krivi sami, saj nas prehrambena industrija dnevno "bombardira" z reklamami. In iskreno redko zasledim kakšno, ki bi dejansko prodajala zdravo in hranilno hrano. Na drugi strani se spopadamo z farmacijo, ki se zaveda da smo ljudje po naravi malce lenuhi in lažje vzamemo tabletko kot pa da preprečimo obolenja.


In na koncu smo tukaj tudi mi, stroka. Ki v veliki meri (na mojo žalost) ne dela za ljudi ampak za dobičke, s prodajo raznih čudežnih tabletk in pripomočkov. Da ne omenim nezdravega pristopa ki izgubi kilogramov, ki naredijo več škode kot koristi.


Zato se ti bom naprej na tem mestu v imenu vseh opravičil.


Ob enem pa ti želim podati štafeto in ti povedati, da je čas da prevzameš odgovornost za svoja dejanja in zagrabiš priložnost. Prevzemi krmilo nazaj v svoje roke, ker točno veš da moraš to storiti danes, jaz pa ti predstavim načrt ki te spravi do končnega cilja.


Načrt, kateri je plod dolgoletnih izkušenj in se prilagaja tvojim potrebam, tako kot se je prilagodil potrebam vsem tistim, ki so ga preizkusili. 

" Pregrehe pri prehrani so del procesa. Ključ do uspeha je kaj storiš po tem!"

Nič kolikokrat sem prejel vprašanje, kako se prehranjujem sam. In na tem mestu ti povem iskreno, da si ravno tako privoščim kos pice, dober okusen burger ali pa kakšno kepico sladoleda v tistih najbolj vročih dnevih. Kar je pomembno pri vsem tem da lahko vzdržujem primerno postavo, tako kot mnogi drugi je kaj storim po tem obroku.


​Te zanima?


Brez vsakršne slabe vesti se vrnem nazaj k preprostemu načrtu, ki je tako univerzalen da mu lahko sledi prav vsak. Načrt prehranjevanja, ki ni tempiran na uro ali število obrokov dnevno. 


Prehrana, kjer hujšaš s tem da si občasno privoščiš tudi svojo najljubšo jed in ne rabiš žrtvovati svojega socialnega življenja. 


Zato ti s ponosom lahko predstavim...

Formulo preoblikuj svoje telo 

5 zlatih pravil, da se znebiš odvečnih kilogramov za vedno

Rekel sem, da ti izdam nekatere skrivnosti in vsebino, ki jo prejmeš če si priskrbiš svojo formulo: 5 zlatih pravil da se znebiš odvečnih kilogramov za vedno.


Veš, kako lahko takoj zjutraj pospešiš kurjenje maščobnih oblog? S kozarcem vode in sveže stisnjene limone spite zjutraj na tešče, lahko potešimo občutek lakote in s tem poskrbimo, da telo kuri lastno zalogo energije. 


Se zavedaš, da za uspešno hujšanje ne potrebuješ vsak dan enakega vnosa hranil, dokler ostajaš v manjšem deficitu energije. Z različnim dnevnim vnosom energije telo naučimo, da postane "metabolno fleksibilen" in zna preklopiti na različne vire energije, ko jih potrebujemo. Temu v profesionalnem žargonu rečemo cikliranje.


Za uspešno oblikovanje telesa ni potrebno preživljati svojega časa na tistih dolgočasnih aerobnih napravah, kot je »tekač« ali »orbitrek«. Porabo kalorij in odvečnih maščob bosta zagotovila druga dva izpušna sistema, ki se imenujeta Hormoni in Toplota.


In še nekaj...


Obstaja pravilo, ki dovoljuje da lahko poješ tisto čemur se vsi v procesu hujšanja izogibajo in odpovedujejo. Da, govorim o tisti pici, testeninah ali dobremu okusnemu bureku.


Zavedam se, da bi za predano vsebino in znanje, ki ga prejmeš lahko računal veliko denarja. Konec koncev posamezniki, ki z mano sodelujejo mesečno plačajo 300€ in več. Pa sem se odločil, da tega ne naredim. 


Zato bom malce potešil tvojo radovednost, če mi dovoliš? In ti še enkrat predstavil kaj formula: 5 Zlatih Pravil Da Se Znebiš Odvečnih Kilogramov Za Vedno vsebuje:

 • 1
  Enostaven način prehranjevanja, ki temelji na 5 pravilih: brez drastične spremembe življenjskega sloga in tempiranja obrokov na vsaki 2 uri.
 • 2
  Brez štetja kalorij in tehtanja živil: stres pri pripravi obrokov in dodatno vložen čas za tehtanje živil sta stvar preteklosti.
 • 3
  Kako do manjših obsegov in lepše postave: naredi konec pomanjkanju motivacije in se v svojem telesu počuti samozavestno, kot še nikoli!

Še vedno obstaja dvom?

Se že veselim nadaljnjih rezultatov in prihajajočega poletja.

Formula 5 ZLATIH PRAVIL mi je spremenila življenje, saj se niti nisem zavedal, da imam kljub normalnemu indeksu telesne mase preveč maščob v telesu in živim nezdravo. V začetnem mesecu sem brez odrekanja s preprostimi nasveti in nekaj triki, ki jih je Mark napisal izgubil 6 cm obsega trebuha ter 2,9 % maščobe. Se že veselim nadaljnjih rezultatov in prihajajočega poletja.”

Žan Nekrep
- Ustanovitelj revij Kužek & Mucek

Energije sem imela ves čas dovolj, pa tudi počutje je bilo odlično"

Ne morem verjeti, kako hitro sem se navadila na nov način prehranjevanja in kako resnično nisem pogrešala nobenih živil, za katere sem prej mislila, da morajo biti na mojem jedilniku. Energije sem imela ves čas dovolj, pa tudi počutje je bilo odlično. Ne tako, kot pri drugih dietah, ko je stradanje na prvem mestu."

Katarina Štular
- Odgovorna urednica revij Smrklja & Eve
osebni trener Mark Kavčič

Za ceno nekaj kavic, sem danes kljub napornemu tempu 12 kilogramov lažja"

Stalno sem se spopadala z prekomerno težo, preizkusila že vrsto diet, razmišljala sem že o operativnem posegu. Slučajno sem preko Facebook-a pri prijateljici zasledila objavljene članke o Formuli P.S.T. Priskrbela sem si 5 zlatih pravil, za katere nisem rabila odšteti ogromnega premoženja. Za ceno nekaj kavic, sem danes kljub napornemu tempu 12 kilogramov lažja in veliko srečnejša. Hvala Mark, ker si mi pokazal, da zmorem."

Eva Lavrič
- bančna uslužbenka

5 zlatih pravil, da se odvečnih kilogramov znebiš za vedno je lahko že danes v tvojih rokah

Ko sem o cenah govoril s kolegi trenerji, so mi svetovali da naj za napisano računam med 47 in 97€. Vseeno sem se odločil, da ceno približam tudi tistim, ki si trenerskih storitev ne morejo privoščiti. Zato ti formule ne bom prodal za 300€ niti 97€ ali 47€. V tvojih rokah je lahko že danes za 19,95€.

100% vračilo denarja na zadovoljstvo

Varovano spletno plačilo

Še nekaj pričanj uporabnikov, ki so dosegli zastavljene cilje in želene rezultate

“Pravil sem se hitro navadila, še posebej ko ugotoviš, da drugega resnično ne potrebuješ."

"Največji izziv pri izgubi kilogramov mi je vedno predstavljala prehrana. Ko sem po začetnih stavkih in prvem poglavju ugotovila, da se mi hrani ni potrebno odpovedati v tolikšni meri, kot sem si predstavljala je bilo vse skupaj še lažje. Pravil sem se hitro navadila, še posebej ko ugotoviš, da drugega resnično ne potrebuješ. Težave sem imela le s sladkorjem (čokolada), ki  sem si ga občasno tudi privoščila, kilogrami pa so se vseeno topili. To me je gnalo naprej v vednosti, da moram slediti planu, pa čeprav sem se včasih tudi pregrešila. To danes naredim brez slabe vesti in se že z naslednjim dnevom vrnem na svoj načrt."

Tamara Švajger
- Slovenska vojska

“Ko bi prej vedel, da bo tako enostavno..."

Nekaj časa sem sicer potreboval da sem se navadil na takšen način prehranjevanja, saj sem prej vedno sledil tistim splošno znanim smernicam. Saj veš, po šesti uri zvečer ne jem več ipd.  V zelo kratkem času sem videl že prve rezultate, ki so mi pokazali da sem na pravi poti. Zato sem tudi začel verjeti konceptu in še naprej vztrajal. Ko bi prej vedel, da bo tako enostavno, bi se procesa oblikovanja telesa lotil veliko lažje in prej.

Ranko Babić
- Igralec & Stand up komik
Mark Kavčič

Avtor formule: 5 zlatih pravil prehranjevanja

O Meni

Strokovnjak oblikovanja telesa, nutricionist in blogger. 


Ustanovitelj MarkKavcic.si in programa SHUJŠAJ ZA VEDNO. Obseden z znanstvenimi raziskavami, ki jih redno preizkuša v praksi - kot trener verjamem, da je način prehranjevanja in treninge potrebno prilagoditi svojemu življenjskemu slogu in ne obratno. Optimalne rešitve prilagojene na tvoj življenjski slog tako postanejo del vsakdanjega življenja, da ne omenjam privlačnega telesa, ki privlači poglede nasprotnega spola.

In kaj se v naslednjih dneh po nakupu in uporabe formule lahko zgodi?

Če te nisem prepričal, zapusti to stran in pozabi, da o Formuli 5 zlatih pravil karkoli veš.


V kolikor pa si še vedno želiš izvedeti kako ti že danes lahko pomagam pri izgubi kilogrami in oblikovanju telesa, pa se sprašuješ kako vse skupaj deluje, ti izdam naslednje... 


Pozabi na komercialna pisanja in nasvete, da moraš jesti 5 x dnevno na vsaki dve uri in si obroke pripravljati v naprej. Še več...


Prepričan sem, da v kolikor moraš izgubiti več kot 5 kilogramov, le te lahko izgubiš v dveh mesecih ali manj. Seveda ob predpostavki da slediš navodilom. ;)


Kar bi rad povedal je, da sta izguba telesne mase in izguba telesne maščobe popolnoma dva različna pojma. In izredno pomembno je, da se znebiš slednje. Medtem pa s telesno aktivnostjo ohraniš in s pravo izbiro živil nahraniš svojega glavnega porabnika energije (mišice).


Opaziš, da se v medijih vedno pojavlja izguba telesne mase in ne maščobe?


V začetku sem ti izdal, da moraš pozabiti na vse slišane komercialne nasvete. Na najino žalost industrija nima želje da si zdrav, ozaveščen in aktiven posameznik. Saj veš, ozaveščen kupec je hkrati tudi zahteven kupec, ki mu težko kaj prodaš.


Mislim pa, da si želiš biti ozaveščen kupec in želiš poskrbeti in narediti nekaj zase.


Imam prav?


Super.


Zato je pred tabo samo še odločitev ali si resnično želiš rezultatov. Pred seboj imaš odlično priložnost in načrt, s katerim lahko za vedno spremeniš svoje življenje. Samo zamisli si dneve, ko kipiš od sreče in se z lahkoto spopadaš z vsakodnevnimi izzivi, s polno energije in samozavesti.

Do rezultatov že v prvih 28 dneh

Osebno ti zagotavljam, da v 28 dneh lahko narediš ogromno. Prav zato, ker tako trdno verjamem v svoj produkt, sem se odločil da poleg tega prejmeš še popolnoma BREZPLAČEN e-mail tečaj, v katerem te bom skozi prvi mesec z dodatnimi nasveti in triki vodil, da ti na koncu resnično uspe! To pa še ni VSE!

Poleg 5 ZLATIH PRAVIL PREHRANJEVANJA sem se odločil narediti še korak dlje in dodam še nekaj BONUSOV. Še prej pa bi rad da si prebereš katere so tiste prednosti, ki omenjeni način prehranjevanja naredijo tako unikaten.

Prednosti vs. Slabosti

5-ih zlatih pravil prehranjevanja in drugih komercialnih diet

Prednosti

 • S fleksibilnim načinom prehranjevanja so jedilniki vsak dan drugačni in obroki okusni
 • Sveže pripravljeni obroki sestavljeni po tvojem okusu brez vnaprej predpisanih živil
 • Dovolj je razmišljanja o časovni stiski pri pripravi obrokov. Štetje kalorij in tehtanje živil je stvar preteklosti
 • BONUS: BREZPLAČNI E-mail tečaj, ki ti bo skozi začetni proces hujšanja pomagal osvojiti tvoje nove zdrave navade
 • BONUS: KNJIGA OKUSNIH RECEPTOV, s katero premagaš začetni strah in ti pomaga pri sestavi okusnih obrokov

Slabosti

 • Vnaprej pripravljeni jedilniki, ki so monotoni in vsebujejo hranila, ki jih nikoli ne uživaš
 • ​Tehtanje živil za kontrolo vnosa energije, ki ti jemlje dragocen čas za družino ali prijatelje
 • Sledenje smernicam (5-6 obrokov dnevno), ki nimajo prave znanstvene podlage in temeljijo na iznajdbah industrije, ki na naš račun snuje dobičke.
 • Pristop, ki že na začetku sloni na izgubi telesne teže in ne na izgubi kilogramov na račun tvojih maščobnih oblog.
 • Največkrat negativna posledica vseh naštetih slabosti je JO-JO UČINEK. Trdno verjamem, da ga nihče nikoli ne želi doživeti pa vendar je stalnica hujšanja.

Kaj vse "Prejmeš" s tem ko si zagotoviš dostop do 5 pravil prehranjevanja, da se znebiš kilogramov za vedno!

 • 5 zlatih pravil prehranjevanja, ki so prilagojena tvojemu življenjskemu slogu
 • BREZPLAČNI E-mail tečaj, ki ti pomaga pri oblikovanju tvojih novih zdravih navad in te vodi do zastavljenih ciljev
 • Načrt za sestavo okusnih obrokov, ki NE temeljijo na tehtanju živil in so prilagojene TVOJIM energetskim potrebam
 • Zdrave in okusne recepte, ki so ti na voljo kadar ti zmanjka idej za sestavo obrokov
 • ​Opis možnih vprašanj in težav, ki se lahko pojavijo v procesu hujšanja in kako jih REŠITI!
 • ​Podporo iz moje strani, saj mi kadarkoli v procesu lahko pošlješ sporočilo, na katerega ti z veseljem odgovorim

100% Vračilo denarja na zadovoljstvo

Varovano spletno plačilo

60 - dnevno 100% vračilo denarja na zadovoljstvo

V kolikor v 60 dneh ob upoštevanju vseh pravil in napotkov, ki jih prejmeš v E-knjigi 5 zlatih pravil prehranjevanja, da se znebiš kilogramov za vednone dosežeš nobenega rezultata oziroma ti izdelek nikakor ne ustreza, ti vrnem celotno kupnino. Brez ugovorov!

Pogosto zastavljena vprašanja

Zakaj je ravno ta formula tako učinkovita?

Kako je z vračilom denarja, če ne dosežem rezultatov?

Ali lahko pri upoštevanju pravil zafrknem svoj napredek?

Kako nadaljujem po začetnih 30 dneh?

Ali je knjiga primerna tudi za vegeterjance in vegane?

Ne uporabljam FB-ja. Kako lahko dostopam do receptov?

Ali knjigo pošlješ tudi po pošti?

Kakšne so možnosti plačila?


P.S.: Tukaj bi lahko uporabil kakšen hud marketinški trik, ki bi te prestrašil da ne zamudiš te nore ponudbe in da bom čez nekaj ur ali dni zvišal ceno za 100% ali več . Pa ne bom!


Stavim na iskren odnos in kvaliteten produkt. Bi te pa opozoril, da lahko formulo "5 ZLATIH PRAVIL PREHRANJEVANJA, DA SE ZNEBIŠ KILOGRAMOV ZA VEDNO" kadarkoli umaknem iz prodaje, hkrati pa vsak tvoj zamujen dan pomeni manj izgubljenih kilogramov v tem mesecu. Zato ne zamudi niti enega dneva več.


Vse pravice pridržane 2019 @ MarkKavcic.si

Splošni pogoji & Kontakt